Fábián Lajos

Alapító

2005 óta dolgozom Addiktológia rehabilitációs osztályon
Az osztálytól a másfél évtized alatt a szakszerű, színvonalas, szakmai ellátáson kívül rengeteg biztatást, jó szót, empátiát, sok szeretetet és megértést kapnak a betegeink.
Az osztályt szinte második otthonomnak tartom. Ezért olyan hasznos dologgal szerettem volna megköszönni az osztály minden dolgozójának sok éves munkáját, amivel egyszer-még ha nem is rövid idő múlva- majd sok beteg embernek tudunk igen szakszerű, látható, kézzel fogható segítséget nyújtani.
Egy álom által inspirálva, és olyan értékek mentén vezérelve, mint a szenvedély, a szabadság és a barátság, mi hiszünk abban, hogy megérdemlitek azt, hogy jobb, boldogabb és tisztább életet éljetek. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy bármit is teszünk, azt azért tesszük, hogy elérjük azt, amit célként magunk elé kitűztünk.
Minden tőlem telhetőt megteszek és biztos vagyok abban, hogy jól döntöttem az alapítvány létrehozásával. Az Alapítvány létrehozatalakor törekedtem arra, hogy kimondottan szakmai alapú kuratórium álljon rendelkezésre. Ezúton is hálásan köszönöm a lelkes kis csapat munkáját. Tudom, minden megmozdulásukkal a legjobbat akarják e nemes cél megvalósulása érdekében.